Så kom vi til lejrens 6 dag og dagen før vi alle skal hjem.

Om formiddagen rejste vi videre rundt i universet, hvor vi endte på krigsplaneten. Her lavede vi flere forskellige ting, f.eks. blev der lavet buer, tovtrækning, pudekamp, bacon leg og evolutions leg. Selvom det regnede ar der glæde hele vejen rundt. Vi afsluttede formiddagens aktiviteter med kæmpe stratego. Til middag fik i nogle af ugens rester og igen blev der spist igennem. Med middagsmaden i maven, så kunne vi tillade os at holde noget siesta, og her blev der giet beskeden at hvis man skulle i TUT, så skulle de have gjort rent hvor de sover.

Da siestaen var færdig, blev det tid til at tage endnu en rejse, hvor vi denne gang endte på vandplaneten. Her lavede vi 3 forskellige poster;

  1. Flytte med vand, hvor der skulle samarbejdes som at få flyttet et gals med vand kun ved at måtte røre en snor i en elastik.
  2. Vand og mel, hvor man først skulle tage en bid af et æble i en and balje og derefter løbe op og finde en ting i noget mel, kun med ansigtet.
  3. Følg banen, hvor man skal fragte vand i en kop på en bane.

Her blev afslutningen kage og saftevand, hvorefter der var tilbud om at komme ind og se en film med varm kakao, da regnen silede ned.

Da filmen var færdig havde lederne gjort klar til aftensmad, som stod på chili con carne, hvor der var uenighed om det var stærk eller ej, men så var der i hvert fald et samtaleemne 😊

Underholdning blev i aftenens tilfælde holdt inden døre, da regnen igen ikke var vores ven.

Nu glæder vi os til at se vores forældre i morgen, da vi alle måske er ved at være lidt trætte.