Møderne d. 19 Marts 2019

Denne mødegang hade PusligneTumlinge soveposemøder, hvor hele mødet foregik i sovepose og så blev der ellers stillet forskellige opgaver, som skulle gennemføres i soveposerne.

Møderne d. 28 Marts 201

Dette møde var en torsdag hvor kredsen var blevet inviteret til Sing-IN arrangement i landsdel 4, som vi er en del af. Her skulle de nye sange i March og Lejr læres. 6 Puslinge/tumlinge var afsted med 5 voksne. Et hyggeligt arrangement

Møderne d. 14. Maj 2019

Denne dag var der gang i den ude på de udendørs arealer ved Lunden. PuslingeTumlinge var ude og lære at binde nogle knob, samt bygge et spaghetti og skum fidus tårn. Piltene lavede mad over bål, samt lærte hvordan man slår de gamle patrulje telte op. Væbnere og seniorvæbnere var delt i tre, hvor den ene gruppe klatrede, anden gruppe byggede med reb og rafter og sidste gruppe var nede på søen og i vores kanoer.

Ja gang i den var der :)

Møderne d. 28. Maj 2019

I dag lavede PuslingeTumlinge bål. Vi havde en lille konkurrence om hvem der først kunne brænde en snor over som var placeret lidt i højden. Desuden blev der lavet chokolade kage i appelsin over bålet. Lækkert!

Pilte møde

Billeder fra et piltemøde i denne sæson.

Vi kan dog ikke huske fra hvilket, men det gør vel ikke noget :)