Onsdag morgen og alle har sovet på lejren i nat eller hov det er vist ikke helt rigtig. Nej det er nemlig sådan at sommerlejrudvalget har lavet en hemmelig hike for seniorerne, som til underholdning vandt en konkurrence hvori at de skulle ud på hike. Ved at løse forskellige opgaver, viste dem hvor de skulle overnatte i en kirke, og heldigvis for Nadia kunne hun låne et liggeunderlag, så hun ikke skulle sove direkte på gulvet. Dog måtte de skrive til Daniel, da det blev en lille smule uhyggelig at skulle sove der alene. Om morgenen gik de fra kirken til en post, hvor de skulle løse tower of hanoi, derefter skulle de gå til FDF Galtens kredshus, dog var dette ikke uden problemer, men til sidst fandt de stedet. Her skulle de bygge en stridsvogn af rafter og så fik de noget middagsmad. De fik set Galten, da de valgte at gå meget rundt i byen… Til sidst fandt Laust dem, hvor han kunne fortælle dem at de skulle på sidste post, hvor de skulle prøve at skyde med forskellige pistoler på Galten skydebane. Denne post synes de alle sammen var rigtig fed! 😊

Resten af deltagerne er selvfølgelig på lejren og klar til en ny dag og en ny planet. Men hvor mon vi kommer til i dag, jo vi er landet på Jungleplaneten, hvor et grønt rumvæsen ville hjælpe os med at finde dele til rumskibets motor. Til formiddag legede deltagerne på lejren med jungledyret i både sol og regn. Der blev legede hale fange leg og bankebøf i små hold, og der blev sluttet af med grænseleg fælles.

Så frokost, hvor efter vi holder siesta, her har man mulighed for selv at lege og spille spil, desuden åbner TUT også her så vi kan købe slik.. Lækkert!

Om Eftermiddagen skulle alle deltagerne spille spillet GTA, hvor deltagerne blev inddelt på fire forskellige hold, hvor de kunne fange det ene hold, blive fanget af et andet hold og så bytte med det sidste. I spillet handler det om at tænke kreativt og taktisk, så man kan få ressourcerne fra de andre hold, som gav forskellige point. Der blev gået til den med liv og sjæl, og kreativiteten kørte på det højeste for at finde alliancer på tværs, så man kunne hjælpe hinanden og vinde.

Om aftenen var der igen lejrbål med en anderledes version, da seniorer lige var kommet tilbage, men underholdende var der stadigvæk.

Nu er alle lagt i seng, og leder og seniorer er også trætte og skal snart i seng.