Morgenen kom og os tilbage på lejren sov lige en smule længere, så alle først var vækket kl. 8.30, dejligt. Vi forsatte vores tur på drømmeplaneten med forskellige stafetter, såsom sækkeløb, med æg på ske, krabbegang og kolbøtter. Herefter legede vi med sæbebobler og kinderægsbomber af eddike og bagepulver. En lidt klister omgang, men spændende.

Eftermiddagen blev brugt på at gå en tur rundt i skoven omkring Skovhuset, for at se på hvad der kunne gemme sig af spændende ting derude. Da vi kom hjem, fik vi kage og saftevand, og så ventede vi ellers bare på at de store skulle komme hjem, så vi kunne heppe dem det sidste stykke. Da første hold kom hjem fik nogle af de små den idé at de også skulle prøve det der hike, så de gik op og pakkede noget i deres tasker og kom så ellers ned med dem på ryggen og afsted de gik. Dog viste de godt at man godt kan gå rundt på grunden ved skovhuset, og der fandt de dag også noget at bygge overnatning med, desværre var lederne ikke helt med på idéen om de skulle sove derude, men hvis man ikke prøver for man aldrig lov.

Imens vi lavede dette på lejren, så foregik hiken stadigvæk, og her stod de op efter at have sovet i shelters hele natten. Af citat fra Marie Munk Rasmussen, så var de nok 14 piger i den en shelter, så de fik i hvert fald varmen og kunne næsten ikke ligge på andre måder end en, og det var ikke det slemmeste, de skulle nemlig også grave et hul når de skulle på toilettet. Så overnatningen har helt sikkert været en oplevelse for pilte og 1. væbnere, som er på hike for første gang.

Da de var stået op om morgenen, var de heldige at Leder Daniel var kommet med morgenmad til dem, så de kunne lade kræfterne op til at finde tilbage til lejren. På turen tilbage kom de forbi forskellige poster, som skulle løses. F.eks. kom de forbi Skørring bypark, hvor de skulle bygge en model af deres SuperDuperMegaAwesomeFlyvende-Tallerkens motor, ud fra en anden model, dog var denne placeret ikke stykke fra deres, så en fra holdet skulle løbe ned og se og så komme tilbage og fortælle hvad de havde set. I Sjelle fik de frokost og en kode, som skulle få dem videre på deres færd. Den kode førte dem til DagliBrugsen i Herskind, hvor hver gruppe fik 30 kr. som de nu skulle finde noget lækkert for, dog var tyngekræften i Rumkiosken meget stærk, så man kunne kun kravle derinde. I Skivholme var der desværre et uheld, så deltagerne måtte bruge deres førstehjælpsevner til at redde de tilskadekommen Andreas, Adam, Malene og Daniel. Og fra denne post var der kun små 2 kilometer tilbage til lejren, hvor puslinge/tumlinge ventede med kage og saftevand til holdene.

Om aftenen var der lejrbål med sketches og selvfølgelig lejravis, hvor deltagerne kan fortælle om alle de mærkelige ting de andre laver, så vi kan få os et godt grin.