Så er sommerlejren rigtig gået i gang. Denne gang løber sommerlejren af stablen i Skovhuset Skivholme, hvor vi hele ugen skal være på rumrejse for at finde frem til om der virkelig er liv andre steder end på jorden.

Efter ankomst til take off stedet blev forældre og andre guidet væk, så vi kunne tage af sted på rumrejsen. Deltagerne starter rejsen med at blive inddelt på deres rumrejse hold: Apollo, Columbus, Challenger, Enterprise og Atlantis. Så var vi klar til take-off i vores fantastisk rumskib…..

Men hov noget gik galt?! Pludselig begyndte det at ryge helt vildt fra maskinen. Hvor mon vi endte henne? Sammen blev beslutningen at spise mad og slå lejre, og så finde frem til dagen efter hvilken planet vi er endt på.

Aftenen gik med at hygge ved lejrbål med underholdning og musik.

Næste dags morgen startede tidligt for nogle, allerede klokken 08.00 er der flaghejsning. Så endnu tidligere skal man derfor op. Men hov noget var galt her til morgen, i stedet for at hejse flaget skulle det tages ned, og ved morgenbordet var det ikke morgenmad med hotdogs der var? Ved morgenbordet fik vi så beskeden at rumskibet faktisk er gået i stykker og det er motoren den er gal med, og vi skal finde nye stumper til denne. Desuden kunne lederne fortælle at planeten vi er kommet til, er omvendtplanet, hvor alt fungere omvendt.

Her skal der laves poster for at omvendt rumvæsen vil give os en del til motoren, så vi kan komme hjem til jorden igen. Om formiddagen blev der lavet poster, som løs en kode baglæns, forhindringsbane på hovedet og tag tøjet omvendt på. Desuden blev der afsluttet med en omgang omvendt gemme, hvor en person gemmer sig og resten så skal finde denne ene person. Så blev tiden til middagsmad og siesta, hvor vi også har TUT (aka slik). Eftermiddagen gik med æggekast, da man jo normalt ikke må lege med maden og stop dans med fodbold. Og der blev afsluttet med baglæns rundbold.

Hver aften efter aftensmad har vi selvfølgelig lejrbål og dette var der også her til aften. Med introduktion af forskellige råb, konkurrencer og sketchs. Aftenen blev afrundet med en stille andagt og morgenmad til natmad.

Vi beklager os ikke over det dejlige vejr, men hvor har det været dejlig varmt, så vand og solcreme skal der til. I morgen håber vi også på dejligt vejr til spændende aktiviteter, så vi kan få samlet komponenter til motoren så vi kan komme hjem igen 😊