Hvem bestemmer i kredsen?

FDF Solbjerg har som andre foreninger en bestyrelse. Bestyrelsen vælges på den årlige generalforsamling. Bestyrelsen har sammen med lederne i kredsen valgt en kredsledelse, som har det daglige ansvar for kredsens liv. Du kan se, navne på bestyrelsen og kredsledelsen her.

FDF og spejder - er der forskel?

Selvom FDFs arbejde og spejderarbejdet ligner hinanden på flere områder, så er FDF ikke en del af spejderfællesskabet. Derfor siger vi, at vi går til FDF og ikke spejder.

FDF er en selvstændig organisation som er stiftet nogle få år før spejderarbejdet kom til Danmark.

Hvad betyder det med Gud i FDF?

FDF bygger på et kristent livs- og menneskesyn. Det betyder, at du til FDF møder voksne, som har kristne værdier med i rygsækken. Det betyder at i laver aktiviteter, der engang i mellem omhandler tro og det med Gud.

Du skal ikke være kristen eller døbt, for at gå til FDF - alle er velkomne i fællesskabet uanset, hvad man tror på.

Hvordan melder man sig ud af FDF?

Hvis du eller dit barn ikke ønsker at være medlem af FDF Solbjerg mere, beder vi dig om at sende os en mail på kredsledelsen@fdfsolbjerg.dk.

Vi er altid interesseret i, hvorfor du stopper og vi vil gerne sige dit tak for den tid, vi har haft sammen i FDF, så tal altid med din leder, hvis du tænker på at stoppe til FDF.

Du er forpligtet på at betale kontingent i det halvår, hvor du melder dig ud. Modtager du kontingentopkrævning og mails herefter beder vi dig kontakte os.