Kursuspolitik

FDF udbyder en række tilbud, ture, lejre og kurser for seniorvæbnere, seniorer og ledere.

Medlemmer i FDF Solbjerg tilbydes at deltage i de forskellige kurser. Se nærmere om det ved at trykke på knappen.

Se mere her

7.-8. klasseskursus

Det første kursus på landsplan i FDF. Kurserne afholdes i efterårsferien (uge 42) og i vinterferien (uge 7 og 8). Der er kurser i både Jylland og på Sjælland. På kurset lærer man mere om FDF og hvilke muligheder man har som ung i FDF.

Dette kursus kan man kun komme på 1 gang, derefter er der seniorvæbner kurser

Læs mere her

Seniorvæbnerkursus

Seniorvæbnerkurserne i FDF afholdes i Efterårsferien, hvor det er på Midtsjælland Efterskole og i Påsken, hvor det afholdes på Kongeådalens Efterskole og Hardsyssel Efterskole.


Kurserne er inddelt i grupper med forskellige temaer og aktiviteter. Man skal ved tilmelding vælg 2-3 prioriteter, hvorefter man får en gruppe tildelt.

Læs mere her

Seniorkursus

Seniorkurserne er for unge i FDF på 15-18 år. Kurserne afholdes i Efterårsferien og i Påsken på FDF Lejrcenter Vork ved Vejle og FDF Friluftscenter Sletten ved Silkeborg.


Kurserne er inddelt i grupper, med forskellige temaer og aktiviteter. Man skal ved tilmelding vælg 2-3 prioriteter, hvorefter man får en gruppe tildelt.

Læs mere VORK her

Lederkurser og uddannelse

Der er et varieret tilbud af kurser for ledere i FDF. Det er både uddannelse i klatring, sejlads og andre færdigheder, men også kurser inden for pædagogik, lejrplanlægning, kredsledelse og kommunikation.

Udbuddet af lederkurser kan ses på fdf.dk/kursus