Så er vi allerede kommet til lejrens 3. dag. Mandag morgen begyndte, som alle andre klokken 8, og overraskende nok var der ikke særlig meget larm i lejren. Formiddagen har været lidt anderledes i dag, da pilte, væbnere og seniorvæbnere fik at vide at de skulle stille ude foran med tasker pakket til at kunne være væk et døgn. De skulle nemlig afsted på hike, hvor de har gået efter geoQuest for at finde vejen. Dog startede det lidt ad omveje, men dette blev også løst. Undervejs fandt de også poster som skulle løses, f.eks. by løb i Farre, hvor der var gemt poster i hele byen, i Rødding skulle de igennem et asteroide felt og senere skulle de også igennem et ormehul, bedre kendte for nogle som et edderkoppespind. Maden på turen har bestået af rum mad, til frokost dåsemad og aften var det frysetørret mad, hvor der skulle dejlig varmt vand i. Natten skal tilbringes i shelters ved Grønnebo ved Låsby Spejderne.

Daniel kunne fortælle at flere af de større deltagere har sagt at hiken indtil nu har været sjov, så vi andre glæder os til at se dem når de kommer tilbage i morgen.

Da pilte, væbnere og seniorvæbnere var sendt afsted, bestemme puslinge og tumlinge sig for at begive sig videre til en anden planet, den planet de landede på, var drømmeplaneten. Her skulle de lave forskellige små aktiviteter

  1. Lave en ulækker mad og smag på den. Der kom nogle spændende kombinationer af madvarer, som blev smagt på.
  2. Kimsleg, hvor børnene skulle huske 16 forskellige ting og genfortælle hvad der var under tæppet.
  3. Tegne sine drømme med bind for øjnene.

For at afslutte formiddagens aktiviteter legede vi svingfigur og derefter fandt Laust drager frem, som vi kunne flyve med. Flere af børnene fik løbet sig nogle gode ture med disse drager.

Efter nogle dage med masser af frisk luft blev der til middag spiste en masse dejligt rugbrød. Flere af os ledere er overrasket over hvor meget sådan en lille pusling/tumling kan spise.

Eftermiddagen blev brugt på skattejagt, hvor der skulle laves forskellige poster for at kunne finde selve skattekortet. Her var de forskellige poster;

- kort lotteri: Her skulle de i hold samle stik. På græsplænen stod mange spande, hvor der ved hver lå et kort under, her skulle børnene løbe ud og kigge under to og se om de var et par.

- flytte vand med sugerør: her blev set flere forskellige kreative metoder af brug af sugerøret.

- Føle på ting med bind for øjnene: børnene skulle på skift med bind for øjnene mærke på en genstand, og så når alle havde følt, skulle de i kor sige hvad de troede det var. F.eks. var det en klemme og en tennisbold.

Til sidst fik de et billede, hvor de skulle se på billedet, hvor på lejren det var og løbe der hen og tjekke de næste billede. Ved slutningen af dette fandt de et skattekort, og løb så videre for at finde skatten.

Aftenen blev brugt på at slappe af og lege med hinanden. Desuden fik vi lov at komme tidligt i seng, så vi er friske til dagen i morgen.